Shemale københavn nye bryster reklame

Det er selvfølgelig helt op til enkelte, om hun vil have nye, kunstige bryster. En beslutning om ikke at bringe en reklame, bør derfor baseres på et skøn foretaget ud fra saglige kriterier, der afvejes over for hinanden. Hvad siger du til den kritik? Læs artiklen »Bare bryster vil stadig pryde Movias busser« hos. Hun skal bare have mulighed for kyndig rådgivning og vejledning, inden hun beslutter sig for at lade sig operere, siger Randi Iversen.

SF: Send: Shemale københavn nye bryster reklame

I Movias mandedominerede bestyrelse bør I spørge jer selv om I ville acceptere den slags reklame for Det forekommer naturligvis at mænd af den ene eller anden grund har behov for dette, men det er vi som mænd ikke vant til at se reklamer for. Berthelsen og høre, hvad det er for noget. Han henviser til beslutningen, som blev truffet sidst. Det er ikke først gang, FynBus viser bare bryster. I skal således være bevidste om hvilken betydning det har for drenge og mænd, at nøgne kvindelige bryster er en konstant del af det offentlige rum.

Shemale københavn nye bryster reklame - Thai - Popular

Han skriver i en klage sendt til busselskabets bestyrelse søndag, at Movias »brede samfundsansvar«bør veje tungere end den»kommercielle ytringsfrihed som tillader reklamen. Det er dog svært at sige, om hvorvidt det de hentyder til, er at de selv eller andre plastikkirurger står for Angelina Jolies smukke ydre, eller om de hævder, at de kan få andre til at blive så flotte som hende. Vil tage fat i kollega, morten Andersen er dog forberedt på at tage sagen op i bestyrelsen på ny, hvis den nye kampagne møder stor offentlig modstand.

Royal Thai Massage: Shemale københavn nye bryster reklame

Reklamen er lånt fra. Sagen er kommet på dagsordenen efter at flere kvindesagsaktivister har klaget over reklamerne, som de mener, er diskriminerende og stødende. De 17 postkort viser bryster på kvinder i alderen fra slut tyverne til 75 år og har til hensigt at hylde brysters mangfoldighed. "Muffin Top" er et kendt udtryk for, hvad vi danskere kalder "bildæk og som består af en fedtdelle hele vejen rundt om maven, som ligger umiddelbart over bukselinningen. Du er aldrig for gammel til at være smuk. At det er fra 2008 viser endvidere at debatten ikke. Læs begrundelsen for Movias beslutning her (pdf). "Lose the Muffin Top lowcountry Plastic Surgery fra South Carolina, USA, bragte denne reklame i flere amerikanske aviser i 2011, hvor de sandsynligvis har reklameret for maveplastik og fedtsugning af maven. Vi har nogle etiske retningslinjer, som vi følger. Endvidere kan disse kropsproblematikker fortsætte mange år frem og i høj grad være et problem for voksne kvinder. Hainal Kiprov har lavet et alternativt visitkort, der demonstrerer hans plastikkirurgiske ekspertise: Brystforstørrelser. Fra i dag af og en uge frem vil man på de københavnske cafeer kunne nyde synet af 17 sæt bare bryster. Moore fra Tallahassee i Florida har valgt et noget alternativt billede til sin plakattavle: nemlig et billede af ham selv og en hvid kat. I denne reklame for Xiomara Coronado Beauty Center fra Ecuador, har de valgt at afbillede en affældig og uskøn udgave af skuespillerinden Angelina Jolie, med sloganet "Nobody will look younger than you". I dukkede en bemærkelsesværdig reklamevideo op for Andreas Printzlau Plastikkirurgi. Det er ikke en kritik, jeg kender til, og jeg har ikke hørt om eksempler på nogen, som er ramt på selvværdet, siger Morten Andersen. I reklamen ser man en nøgen kvinde gå fra Kongens Nytorv metrostation og hen til privathospitalets adresse i det centrale. Administrationens indstilling om at fastholde de nuværende regler for busreklamer blev fulgt efter afstemning med stemmerne voksende bryster manja horsens 7 mod. Hertil vil jeg tillade mig at spørge om hvorfor I dog ikke har sendt et sådant spørgsmål i høring? De skal være dækket til, siger Anders Axelsen, der er direktør for reklamefirmaet AFA JCDecaux, til.

Om shemale københavn nye bryster reklame

Se alle indlæg af shemale københavn nye bryster reklame →

En kommentar til “Shemale københavn nye bryster reklame”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *