Yoni massage kbh healingsmassage odense

yoni massage kbh healingsmassage odense

1400,-) Praktiske og etiske oplysninger:  dette tilbud ER KUN FOR kvinder og du skal være over. Gennem tantra-healingmassage kan du finde eller genfinde din sensuelle og seksuelle energi og bruge den til at frigive stress, spændinger, traumer, angst, depression, sorg, nærheds- og relationsproblemer.m. 550,-, ikke aktivt værdi: 1100,- 50, deal fra 28/3-2017, odense: Change your life, vælg mellem: - 2 timers tantra-healingmassage - 3 timers tantra-healingmassage med yoni massage. Tantrabehandlingen er den rette start for dig, der ønsker at komme mere i kontakt med dig selv, med din krop, med dine grænser, og gerne vil kunne give slip på alle de ting der afholder dig fra at elske dig selv fuldt og give dig hen. Flyttet alt tantra massage inhold over på sin egen hjemmeside. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Denne massageform åbner også op for, at arbejde med mere seksuelle problemer, som du som kvinde måtte have i dit underliv.

Yoni massage: Yoni massage kbh healingsmassage odense

1100,-) Få 50 rabat på 3 timers tantra-healingmassage (kun for kvinder) MED yoni massage - Dealpris. En energi som mange af os undertrykker, gemmer væk og måske skammer os over.  Ingen forpligtelser, andet end at du skal lytte til dig selv.

Videos

Brazzers - Nicole Aniston gets oiled up and heals. yoni massage kbh healingsmassage odense

Massage og samtale: Yoni massage kbh healingsmassage odense

Normalpris op til. Du må ikke være alkohol, medicin eller stof påvirket. En fuld massage består af, at skulder/nakke/hovedbund masseres, massage af ryg, baller, ben, fødder, arme, hænder, bryster, mave og yoni massage.

Seriøs tantramassage tilbyde: Yoni massage kbh healingsmassage odense

På gensyn R tusind tak R for den smukke anmeldelse. Læs mere om tantra-healingmassage HER Tilbudet her er derfor delt i to: Få 50 rabat på 2 timers tantra-healingmassage (kun for kvinder) uden yoni massage - Dealpris. 550,- Nærvær der healer og forandrer! Du kan til en hver tid afbryde massagen.  Uanset om det er for den dejlige oplevelse eller fordi du har behov for at udforske nye sider eller gamle mønstre, er behandlingen med samtale og tantramassage en givende og omsorgsfuld terapi for krop og sind.

Pris: Yoni massage kbh healingsmassage odense

Det var en af de mest fantastiske oplevelser jeg nogen sinde i mit liv har prøvet, et yoni massage kbh healingsmassage odense ekstra plus var at Heidi selv var helt nøgen under massagen, hvilket gav et meget mere naturligt samspil, der var nogle barriere det blev nedbrudt i mit sind. Til sidst er du tæt nok på til at kunne skrive eller ringe, og det er helt. Du må gerne tage et lille skridt denne retning. Er du en af de meget få mennesker, som er allergisk overfor mandelolie bedes du oplyse det, når du bestiller den første tid, gerne med oplysning om hvilken olie du i stedet tåler. Det er dig suverænt der bestemmer om du føler dig tryg ved, at jeg udføre yoni massage, og du bliver spurgt både før og under massagen og før indvendig massage af yoni. Var det 2500 kr værd, ja det var det i høj grad, men jeg ville ønske det var billigere så jeg kunne gøre det noget oftere. Er du gravid eller har du en fysisk skade skal du oplyse dette, så jeg kan tage hensyn til det under massagen. Bestil tid her: Tlf.: Mail: Online booking HER. Udbyder, tilbudet er fundet hos myprice, se alle Change your life deals. Under massagen vil der ligeledes være fokus på kommunikation, så du forbliver bevidst om hvor du er, hvordan du har det lige nu og hvor dine grænser.

Om yoni massage kbh healingsmassage odense

Se alle indlæg af yoni massage kbh healingsmassage odense →

En kommentar til “Yoni massage kbh healingsmassage odense”

  1. Tantra massage for kvinder i. Hos Tantra, massage Odense kan.. Forskellen mellem 2 og 3.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *