Tog fra flensborg til hamborg luder aalborg

tog fra flensborg til hamborg luder aalborg

Ferie i Tyskland, vores naboland Tyskland er et oplagt rejsemål - det er hurtigt og nemt at komme dertil og så byder landet på et hav af forskelligartede byer, seværdigheder og oplevelser generelt. Rejser til, tyskland har været populære i mange år, og med DSB gør vi det muligt for dig at komme frem og tilbage til lige præcis den by, du kunne tænke dig at opleve. Køb op til tre måneder før du skal rejse. Hos DSB tager man konkurrencen stille og roligt, for DSB har også billigere billetter, siger direktør for DSB's salg - og marketing, Niklas Marschall. Og dét selvom du så "kun" har købt billet til den station, du vil stå. Turen i S1 toget. tog fra flensborg til hamborg luder aalborg

Videos

Mamma fra oslo. tog fra flensborg til hamborg luder aalborg

Luder Tog Fra: Tog fra flensborg til hamborg luder aalborg

Fra, københavn er der i perioder helt op til syv direkte afgange om dagen, mens du fra.  Læs mere om, hvordan det er at rejse med. Også fra, aalborg og andre jyske byer er priserne lavere på tog -billetter til, tyskland.

Tog, prag: Tog fra flensborg til hamborg luder aalborg

Som voksen kan du tage op til fire af dine egne børn eller børnebørn med på rejsen til og gennem Tyskland, når du rejser på en normalbillet, Orange Europa eller en Supertilbudsbillet. Skal du på tur med hele familien, er det tog fra flensborg til hamborg luder aalborg absolut oplagt at rejse med DSB, da det giver en masse frihed og ikke mindst mulighed for kvalitetstid. Timestamp '000' date : 'HH:mm' : parture. Rejs med DSB, kør selv ferie til, tyskland er altid en god ide. Med toget til Hamburg fra København, Aalborg eller Aarhus kører du direkte fra centrum til centrum, og befinder dig således midt i byen, når rejsen er afsluttet. Aalborg, Aarhus eller København, der passer i dine rejseplaner. Bestilling af togbillet, du kan bestille dine billetter online ved DSB udland, og du kan måske endda være heldig at finde billige billetter ved DSB Orange udland. Samtidig er det en god mulighed for at få set en masse fantastisk natur, imens toget ruller hen over landskabet. Timestamp, ) ice 0? Klik dig ind her og find ud af, hvad din rejse koster. Toget stopper i kælderen i lufthavnen, hvorefter du blot skal op af nogle rulletrapper, og så er du i lufthavnen. Det er nemt at komme dertil, og med de mange forskellige, og spændende tyske byer, er det også nemt at komme frem og tilbage imellem dem. Se mere om, hamborg, lufthavn. Og sproget på hjemmesiden er endda dansk. En enkeltbillet fra, københavn til, flensborg koster 388 kroner, hvis du køber den hos DSB på Københavns Hovedbanegård. Vi har Orange-billetter, siger Niklas Marschall. Billetterne medbringer du i toget og fremviser som billetter.

Om tog fra flensborg til hamborg luder aalborg

Se alle indlæg af tog fra flensborg til hamborg luder aalborg →

En kommentar til “Tog fra flensborg til hamborg luder aalborg”

  1. Det er billigt at køre i. Med toget til, hamburg fra, københavn.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *