Tantra massage østerbro tantra fyn

Evnen til at være fuldstændigt til stede i nuet i den sanselige oplevelse er den bedste træning for en mand der vil være multiorgastisk og helkropsorgastisk. Og jeg nyder fuldt ud det jeg gør. Mange mænd tror at de vil have svært ved at undgå udløsning under massagen, men det er en tanke der kommer af at man endnu ikke har lært at beherske den erotiske energi. Selvom idéen med oplevelsesgaver er, at man skal glæde andre, er der ingen, der kan forhindre dig i at glæde dig selv. Jeg er sexolog og professionel massør og jeg har mere end 15 års erfaring med tantra, tantra massage, healing og meditation. Massagen er også en enestående mulighed for at slippe ideen om hvilke roller, du skal spille, og hvad du skal gøre for at gøre det rigtige det er her, du kan lægge arbejdsidentiteten, familierollerne og idealerne til side for en stund og virkelig opleve den. Hvis du oplever problemer med at få orgasme, eller hvis du måske aldrig har oplevet at.

Tantra massage østerbro tantra fyn - Tantramassage til Mænd

Massagen er en gave til dig fra det universelt feminine, og du har lov til bare at modtage denne gave, uden at skulle give noget til gengæld. Hvis du er usikker på om tantra massage er noget for dig vil jeg anbefale at du booker en healingmassage første gang. Sådan foregår massagen: Så begynder massagen, som er en tantrisk body-to-body-massage, der vækker og skærper dine sanser, og som også vækker og løfter din erotiske energi og spreder den ud i hele din krop, og dermed giver dig mulighed for at opleve den højeste nydelse. tantra massage østerbro tantra fyn tantra massage østerbro tantra fyn

Velkommen til Spirituel: Tantra massage østerbro tantra fyn

Forlæng effekterne af din tantramassage med en afsluttende meditation, dyb yogisk afspænding eller yoga nidra som afslutning på din massage. Body-to-body vil sige at massøren bruger bruger sin egen krop til at give massagen med; hænder, arme, krop, bryster og ben. Den kærlige og nærværende måde som massagen gives på vækker hjertet hos både modtager og giver, og dette giver dig endnu mere ro i hovedet. Vi gør opmærksom på at tiden flyver afsted under en tantramassage og at det ofte ikke vil være muligt at forlænge massagen på stedet. Men vi lever i et samfund som har glemt dette, og i stedet opdrager man drengene til at udløsningen er målet. Ønsker du en længere massage end nævnt her er du velkommen til at kontakte.

Tantra massage østerbro tantra fyn - Tantra massage i

Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der lærer dig om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden af afspænding og hvordan du kan. Sexologstuderende hos HEG i Århus som Intergral Sexolog og søger prøve klienter. Det er en oplevelse der får dig til at føle dig omsluttet af sanselig feminin energi, hvilket hjælper dig til at slippe tankerne og blive eet med din nydende og sansende krop. Hos Tantra Massage Odense kan du vælge mellem 2 eller 3 timers tantra massage eller 1 times healingmassage. Det betyder også at udfordringer som rejsningsbesvær og for tidlig sædudløsning kan afhjælpes gennem tantramassage. Som Intergral sexolog arbejder jeg udfra at seksualitet er energi og at problemer med seksualitet ikke kan isoleres som et enkelt stående problem, men at dit øvrige liv og verdenstilblivelse, samt dem du lever sammen med har indflydelse på din seksualitet. Den erotiske bb massage københavn free dansk sex tantriske massage hjælper i sig selv til en dyb tilstand af afspænding, og til at komme ned i kroppen og være tilstede her og nu, og til at give slip på alle bekymringer og al stress. Det er noget af det vores massører er uddannede i og de hjælper dig med at lære at beherske energien. Du vil også opleve hvordan det at være fuldstændigt modtagende lærer dig at opleve det universelt feminine i alle kvinder på en helt ny måde, der kommer dig til gavn i din hverdag i dit møde med kvinderne i dit liv og derfor er det. Mental Klarhed - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din bevidstgørelse og til at blive bedre til at beherske sindet, så du selv vælger hvad du tænker. For kvindelige gæster indeholder denne pakke også tid til yonimassage. Meditation, tantra viser os at det er muligt at bruge den erotiske energi til at skabe selvudvikling og vækst. En kunst der kræver erfaring og afslapning. Denne pakke giver dig også mulighed for en mere tidløs udforskning af sublim sanselig nydelse, vækkelse af livskraften i hele kroppen og ekstatisk indre glæde der kommer ved at være i kontakt med din indre kilde til kærlighed. Seksualitet er i mine øjne en grundlæggende livskraft og vores seksualitet kan have mange udtryk og former. Vores Meditation-Add-Ons giver mulighed for en meditation hvor du kan bruge energien fra massagen under vejledning fra din massør, der har lang erfaring med og forståelse af denne slags meditation, og som derfor kan svare på dine spørgsmål og vejlede dig i denne praksis. .

Om tantra massage østerbro tantra fyn

Se alle indlæg af tantra massage østerbro tantra fyn →

En kommentar til “Tantra massage østerbro tantra fyn”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *